Om Jysk Trykprøvning A/S​

Jysk Trykprøvning er byggeriets partner inden for energiberegning, trykprøvning, energimærkning, lydmåling og termografi. Med 13 års erfaring udfører Jysk Trykprøvning opgaver for både professionelle og private i hele landet.

Jysk Trykprøvning er markedsleder og har en direktør/ejer, der som strategisk formand for brancheforeningen Danske Bygningskonsulenter og teknisk revisor i Energistyrelsen er ekspert i branchen. Professionel rådgivning i projekteringsfasen er derfor en væsentlig del af Jysk Trykprøvnings ydelse til markedet.

Stærkt teamwork

Fundamentet for virksomheden er stærkt. Det bygger foruden direktøren på en kompetent og højt specialiseret medarbejderstab med en bred vifte af byggetekniske kompetencer. Medarbejderne er godkendte energikonsulenter og har bestået den frivillige uddannelse for trykprøvning, ligesom de har årelang erfaring og en dybdegående forståelse for byggerierne. Virksomhedens projektkultur gør, at store og komplekse opgaver løses på kort tid.

ISO Certificeret i energimærkning og trykprøvning

Jysk Trykprøvning arbejder både med nybyggeri og renovering og er ISO Certificeret i både energimærkning og trykprøvning. Det giver sikkerhed for et godt og professionelt resultat hver gang. Virksomheden udfører lydmålinger i form af trinlydsmåling, luftlydsmåling, måling af efterklangstid, indendørs trafikstøj og måling af støj fra tekniske installationer. Med bestået bygningsfysikuddannelse på bygningsakustik og kandidatfag i Architectural Acoustics, ydes der kompetent rådgivning i forbindelse med målingerne.

Virksomheden er kendt for høj kvalitet og aflevering til tiden. Kvalitet og levering handler nemlig om troværdighed, og den sikres gennem professionel planlægning.

​Stærk økonomi og bred opgavepalette

Virksomheden har en stærk økonomi og varetager både de helt store projekter med fleksibilitet og professionalisme og de mindre opgaver. Der løses opgaver på hospitalsbyggerier, hoteller, skoler, farmaceutiske virksomheder, kontordomiciler, butikker, restauranter, svømmehaller og i enfamilieshuse. Virksomheden er ISO9001 certificeret.​


​​ISO9001 Certificeret indenfor trykprøvning

ISO9001 Certificeret indenfor energimærkning

​Er du i tvivl om hvordan, hvorledes, hvor meget og hvornår - så giv os et kald og få et godt tilbud.​

Telefon 86 35 68 11

E-mail: vivi@trykproevning.dk

Tryk her for at se medarbejdere

Tryk her for at se hvad Building Supply skriver om os

Virksomheden er naturligvis forsikret i Danmark:

​​

- Professionel ansvarsforsikring: CNA Insurance Company


​- Erhvervs- og produktansvarsforsikring: Codan Forsikring A/S

Er du interesseret?​

Få et uforpligtende tilbud i dag!​

​Firma information

Jysk Trykprøvning A/S

CVR: 30358678

ArbejdsOmråde​

Vi er landsdækkende

private og proffessionelle 

kontakt information